Ska det inte ta slut snart?

Godmorgon fina! Igår kväll efter badet satt Saga och frös trots filtar och tofflor vilket gjorde mig misstänksam. Hon var inte varm men tog en temp ändå och givetvis hade hon feber.. Igen! Hon hade då 39.1 och somnade sittande i soffan. Tog på pyjamas och bäddade ner henne i sängen och så blev det fredagsmys med Filli istället?

Som tur är är hon iallafall pigg och glad men Saga hade fortsatt höjd temp imorse som visade på 38.6 och så trött så hon bara gnällde. Lilla hjärtat! Jag är så trött på detta nu och tycker det borde ta slut snart! Hon har ju vart pigg och frisk nu i en vecka så var kom detta ifrån??? Hade så uppskattat en kortare, jobbigare sjukperiod som sedan var över när dom väl var friska! Nu är det så ovisst för man har ingen aning om dom blir sjuka ikväll för att sen må bra imorgon! Som igår, Saga var pigg och glad hela dagen och inga tecken på att hon var på väg att bli sjuk, förrän efter badet!

Just nu sover båda tjejerna och jag själv ligger utslagen i soffan. Jag har fortfarande ont i kroppen jag med, som feber fast utan feber så idag blir det inte många knop. Hoppas ni får en roligare dag än oss?

Finaste blommorna som brorsan kom med igår?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *