Och så slog det till

Minns ni igår att jag sa att jag hade så ont i kroppen? Precis som vid feber fast utan feber. Det visade sig dock vara feber ändå och jag fick inse att jag faktiskt också kan bli sjuk? Jag är verkligen aldrig sjuk så det var väl bara väntat egentligen..

Mamma kom hit tidigare idag och hade köpt med sig både glass och soppa vilket uppskattades enormt! Jag hoppade därefter ner i badet och tappade ur och fyllde på bokstavligen 15 gånger innan det var tillräckligt varm, men frös gjorde jag fortfarande? I en timme låg jag där och försökte värma mig innan jag gick upp och gjorde iordning soppan. Klockan var nu ca 16 och jag hade inte ätit något innan.

Efter jag ätit somnade jag en timme och vaknade upp helt svettig, men fortfarande frös jag så det hade tyvärr inte gått ur kroppen helt. Kröp upp frusen och tog lite glass och skyndade tillbaka till sängen. Ett tag senare kände jag bara att det vände sig i magen och jag fick kasta mig in i badrummet och kräktes? Fy så vidrigt säger jag bara! Flashback från graviditeten vill jag lova!

Jag ligger fortfarande i sängen och lär inte komma upp mer idag. Jag är så oerhört tacksam över min familj som hjälper nu när även Saga är dålig! Så himla jobbigt att inte ha någon ork.. Saga har vart piggare under dagen men fått feber nu igen och har över 39 grader igen. Låt oss bli friska nu!!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *