Var dom planerade?

Det är ofta den frågan kommer, och jag ser lika ofta folk som skriver om det och svaret är alltid jaaa. Det är nästan lite som att det är konstigt eller rent av galet att man inte planerat sitt/sina barn!

Jag förstår ärligt talat inte grejen heller för det är absolut ingen skillnad mer än att det ena var planerat och det andra var en överraskning. Det handlar inte alls om kärlek till sitt/sina barn för oavsett så älskar man dom ju ändlöst!

Ni vet mycket väl att tjejerna inte var planerade, men direkt när jag plussade kände jag en enorm kärlek till barnet (som jag då trodde var en) i magen. Jag vet att jag hade känt likadant om dom hade vart planerade också men det är ju för att skillnaden är obefintlig! En graviditet du väljer att gå igenom innebär ju att du älskar den lilla skapelse som ligger där inne, oavsett om ni hade planerat i 10 år innan eller om det bara råkade bli så!

Tycker synen på detta måste ändras för mina barn är precis lika älskade som någon annans barn som var planerad. Sen förstår jag heller inte varför man måste fråga heller för vad spelar det för roll?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *