När tiden susar förbi

Godmorgon fina ni! Hoppas ni haft en bra natt? Minns ni att jag nämnde att Saga bara sov en stund på eftermiddagen igår och inget på förmiddagen? Jag tror ni vet var jag är på väg. Hon vaknade till och ville vara nära så hon fick komma in till mig och somnade om direkt. Någon timme senare vaknar hon igen (eller ja..) med nattskräck. Precis som innan och lika hjälplös som förut. Denna gång tog jag inte tid men det varade en stund innan jag frågade om hon ville komma till mamma, och då kröp hon upp i min famn om somnade om direkt! Därefter sov hon bra och vi vaknade någorlunda utvilade 07.30. Kommer upp en vlogg om detta med nattskräck ikväll!?

Tjejerna leker just nu och jag sitter död i soffan med en kopp te. Gårdagens träningspass tog kol på mig, bokstavligen. Kroppen är helt utmattad och det känns precis som när man har feber, fast utan själva febern!? Vaknade dessutom hostig och med öm hals så någon träning lär det inte bli närmsta dagarna??

Nu är det dags att förbereda lunchen och sen blir det bowling✌?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *