Näsan i böckerna

God kväll fina ni! Vilken dag! Till att börja med så sov Saga hela natten utan nattskräck!?? Ett stort slag för min teori som visade sig stämma!? Vi gick upp vid 8 och åt frukost. Förmiddagen var lugn men Saga vägrade sova middag så hon hjälpte mig städa lite! Är Fia vaknade efter vilan var det dags för lunch så det fixade vi tillsammans. Spagetti med vegfärssås!??

Syrran och hennes kompis Frida kom strax efter flickorna hade ätit klart så medans dom fyra lekte hann jag fortsätta städa och fixa. Mamma och brorsan kom en stund senare dom också. Syrran och Frida tog mammas bil och åkte hem och mamma och brorsan tog tjejerna på promenad och en tur till lekparken därefter så jag skulle hinna plugga och jobba.

Hela eftermiddagen har bestått av just det och jag har haft massor att göra. Senare på kvällen åkte jag och syrran till gymmet för ett svettigt men skönt pass. Kondition och mage blev det för min del! Vi hann hem lagom till tjejerna skulle sova så jag tog en dusch innan jag nattade dom. Båda somnade på stört och jag har därefter suttit i möte.

En effektiv dag med andra ord och nu ropar John Blund på mig! Sov gott fina ni! Imorgon är det lite lugnare?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *