Teorier som stämmer

Berättade igår om mitt experiment som jag kör med för att föröka komma på anledningen till Sagas nattskräck. Hon har inte haft det så ofta som det kanske verkar men för mig räcker det med en gång, hon ska inte behöva drömma hemska mardrömmar om jag kan förhindra det!

Igår kväll väckte jag henne en snabbis innan jag kröp ner i sängen, bara så hon tittade upp på mig och sen somnade hon om igen direkt när jag pratade lugnt med henne. Sa något i stil med “mamma är här hjärtat, sov gott min fina” och så sov hon igen. Resultatet? En natt med sömn för alla tre!!

Tjejerna vaknade 07.30 och då var alla så utvilade att vi gick upp och gjorde frukost??? Så härligt! Idag har dom sovit två gånger, en gång på förmiddagen och en snabbis efter lunch så ikväll tänkte jag inte väcka henne utan hoppas den extra middagsluren ska hjälpa! Håll tummarna!

Efter frukosten blev det lek och bus och när tjejerna sedan lekte fint själva passade jag på att storstäda! Vardagsrummet ser ut som kaos just nu eftersom alla djurburar står där och jag är i full gång att bygga nya burar så tills dess får det se ut som det gör? Men det blir så fint när det är klart!?? Innan det var dags att sova middag andra gången hann vi både med att rita och att läsa pixieböcker i myshörnan, och självklart var Grace med!?

Just nu är mamma här och busar med tjejerna så jag kan jobba samt plugga lite. Ligger efter med plugget enormt just nu så fokus måste läggas därmer!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *