Köldskador av en fika

Morgonen spenderades hemma, bärandes på två små mammagrisar som vägrade vara utan mig! Bokstavligen. Strax innan 11 packade vi in oss in oss i bilen och åkte till stallet där vi mötte upp familjen. Vår veterinär kom strax därpå för vaccinering av hästarna och under denna tiden hade vi frusit ihjäl allihop utom tjejerna som sov gott (och framförallt varmt) i bilen.

Det blåser stormvindar ute och är -11 grader så det i kombination utan vantar och ej fodrade skor = köldskador! Vi skyndade oss därifrån och åkte ner till hamnen där vi skulle ta en fika. Vi gick till Öhrmans och satte oss och mös. Så mysigt att vara nästan hela familjen, bara pappa som fattades!? Bara promenaden från bilen och in till caféet som är ca 25 meter gjorde att vi på riktigt förfrös! Helt galet, bara för det blåser så enormt mycket.

Det blev en mysig fika med världens bästa familj men nu är vi hemma igen och familjen leker med tjejerna medans jag jobbar! Hoppas ni har lika soligt (och lite mindre kallt) hos er☀️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *