Söndag morgon

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott inatt! Igår kväll innan jag gick och la mig tog jag tempen på tjejerna igen och så fick dom alvedon. Båda sov i stort sett hela tiden när jag fixade så dom fortsatte sova när jag gick ut. Älskade trollungar?

Idag vaknade jag upp inne hos tjejerna och kan inte ens minnas att jag gick in inatt? Solen verkligen sken in i tjejernas rum och gav energi! Saga sov 20 minuter till medan jag och Fia gosade lite. Klockan 8.20 vaknade Saga och en stund senare gick vi upp och åt frukost. Båda åt litegrann men Saga åt något bättre.

Efter frukosten blev det mys i soffan innan dom orkade ta sig upp och leka lite en stund. Emellanåt sitter dom i soffan och emellanåt leker dom. Det gäller att samla kraft!? Fia har blivit dålig i magen och man känner verkligen på lukten att hon inte mår bra.. Bara det inte blir ytterligare något nu? Senare ska vi ut på en promenad med vagnen i det underbara vädret, alla mår bra av frisk vinterluft?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *