Handla in våren

Hej fina ni! Vilket väder vi haft idag! Dagen startade ju med att solen sken in i tjejernas rum och för en stund kändes det som att det var vår eller somnar! Den drömmen slog ju dock sönder när det började snöa?

Hur som helst så kom mamma hut efter lunch. Vi klädde på oss och stoppade ner tjejerna i vagnen och tog en enormt skön, lång promenad. Alla fyra tankade c-vitamin för fulla muggar☀️ Vi tog en promenad till Plantagen och handlade lite vårsaker, nämligen fröer och blommor!!? Allvarligt, det är ju så mysigt!

Vi gick där en stund och bara drömde oss bort innan vi betalade och gick hem. Väl hemma var det dags för mellis och därefter började vi plantera lite fröer och tjejerna hjälpte till så duktigt?

Nu är det snart dags för kvällsmat?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *