Det vänder på en femöring

Hej fina ni! Tjejerna har vart pigga och glada idag så vi åkte och kollade på brorsans träning en stund. På vägen hem började Fia bli dålig igen och sov hela vägen hem. Saga somnade en stund även hon.

Väl hemma var Saga som vanligt och busade för fullt. Fia däremot låg mest och vilade. Vid mellis var det knappt någon som åt något och efter mamma hade åkt hem igen var det dags för kvällsmat. Fia åt lite grann men Saga åt ingenting.

Efter maten tänkte jag att vi skulle ta ett bad så vi tappade upp ett varmt, skönt bad och båda lekte litegrann. En stund senare satt dom mest och plaskade lite med händerna på vattenytan så jag tog upp Saga och torkade av henne och insåg att hon var alldeles knottrig och varm. Skyndade upp med Fia som var likadan. På med varma morgonrockar och så gjorde vi iordning kvällsgröten. Fia åt bra och Saga tog några tuggor?

Därefter kröp vi upp i sängen och skulle ta på pyjamas men eftersom dom var varma började vi med tempen. Saga visade sig ha 39.3 i temp och Fia 39.4. Var i hela friden kom det ifrån?! På med pyjamas och så bäddade jag ner båda och pussade godnatt och fortsatte läsa boken vi påbörjade igår. Saga somnade på stört och Fia strax därpå.

Det finns ju en anledning att det kallas vabruari men allvarligt, var kom febern ifrån nu?! Dom var ju pigga och jag som hoppades det hade vänt!? Saga har vart dålig i nästan 2 veckor till och från och Fia har vart dålig i snart en vecka! Vill ju att mina flickor ska vara sig själva igen, springa runt och busa som vanligt. Det gör så ont att se dom må dåligt och jag hade så gärna bytt med dom! Är så trött på detta nu! Har ni klarat er från detta helvete??

Loading Likes...

1 reaktion på ”Det vänder på en femöring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *