Välkommen fredag!

Jag är nog inte ensam om att ha längtat till fredag! Har ni några planer för helgen?? Här blir det lugnt. Det enda vi har planerat är att åka till Stockholm imorgon och kolla på brorsans hockeymatch och eftersom tjejerna mått bra idag så är planen att åka imorgon förutsatt att dom fortfarande är pigga och mår bra så klart!?

Idag blev det en underbart skön promenad i snön och båda tjejerna somnade så gott. Det finns ju inget bättre än att låta barnen sova ute och dom sover ju alltid så mycket bättre då?

På vägen hem mötte vi upp mamma och syrran och sen åkte jag och syrran och handlade kvällsmat. Det blev Spicy Hot, favoriten!? När dom hade åkt blev det soffhäng och därefter ett bad innan det var läggdags. Båda somnade direkt och även jag lyckades somna till en timme? Nu längtar jag till min säng och att förhoppningsvis få sova ut!

Sängen får dock vänta lite. För mig är det just nu myskväll med hundarna framför TVn och med mitt nya favoritgodis! Hoppas ni har en toppenkväll?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *