Osynkade barn

Tjejerna har alltid vart synkade oavsett vad det gäller, men just nu med denna sjuka så är dom så himla osynkade! Saga är nu helt frisk och var idag sig själv. Så skönt att se henne så där busig och glad som hon alltid är i vanliga fall?

Fia däremot är fortfarande dålig och sovit mest hela dagen. Hon snorar och hostar som tidigare och har haft feber som stigit och sjunkit hela dagen. På kvällen var hon dock lite piggare och fick till och med i sig lite kvällsmat och orkade ta ett bad!? Hon har bara suttit hos mig hela dagen och Saga har velat vara nära hon med men hon har vart så duktig och lekt själv också!

Dagen har med andra ord vart väldigt lugn och tjejerna somnade ovaggade vid läggning. Idag läste vi Sofia Den Första vilket dom tycker är så bra! För min del blev det ett bad därefter och nu kallar sängen! Inatt hoppas jag få sova lite mer än igår iallafall! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *