Wow, no diaper

Jag har sedan tjejerna var typ 7 månader försökt få dom att förstå vad pottan är. Att den inte är farlig som Fia trodde från början, att den finns tillgänglig och att det är där man gör sina behov när man inte har blöja. Ja det förstod ni säkert?

Hur som helst så har jag velat göra den till en naturlig del av vardagen och har därför valt att göra det långsamt så dom själva kan välja när det är dags på riktigt. Dom måste ju vara redo? Jag har köpt världens minsta trosor som dom nu har på sig på dagarna och alltså helt utan blöja. Händer det en olycka så sitter vi på pottan ett tag direkt efter, lite som att få en hund rumsren!? Funkar toppen och dom säger alltid till när det är dags.

Målet är att dom ska vara blöjfria till sommaren, åtminstone dagtid. Jag tänkte att jag skulle köra ett nytt inlägg om just detta senare med tips och trix också när vi lyckats helt!?? Mina duktiga flickor blev så stora helt plötsligt❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *