När vabruari slår till

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott inatt. Här blev det lite sömn iallafall så jag är glad över det! Tjejerna är fortfarande mosiga och har gnällt mest hela förmiddagen. Fia hostar mer idag och båda snorar fortfarande. Vi körde med lök under sängen inatt så dom har sovit helt okej tack vare det.

Snacka om att vabruari slog till för vår del. Saga äter jättedåligt och har gjort i några dagar nu så troligtvis har hon ont i halsen till råga på allt. Just nu blir det mestadels flytande föda som går ner utan att det gör ont. Hoppas bara det blir bättre snabbt nu så jag får tillbaka mina glada, busiga, tokiga små trollungar!?

Idag blir det iallafall en lugn dag hemma och kurera oss. Hela förmiddagen spenderades i soffan inlindade i morgonrock framför Sofia Den Första. Nu sover dom middag men jag ska ta och göra iordning lunchen strax. Hoppas ni får en toppendag?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *