Det värsta hände

Idag klädde vi på oss vid 14 och skulle precis gå ut i snön och åka pulka när syrran plötsligt kom hit. Vi gick ut tillsammans och jag bar tjejerna nerför trapporna medan syrran tog hundarna och pulkan. Fia började krångla i famnen och lutade sig fram så när vi väl kom ner gjorde hon så igen och jag kastade mig på knä för att hinna sätta ner henne men istället lutade hon sig fram så hon dunka huvudet i stengolvet!! Det blev inget högt fall men fortfarande ett hårt slag i pannan men hon verkade okej efter så vi gick ut en stund ändå.

I pulkan började hon efter en stund nästan nicka till, alltså somnade till flera gånger. Dom sover aldrig efter lunch och vi har bara tagit det lugnt idag så hon var inte trött innan. Detta kom efter fallet. Jag tog därför Fia och åkte till akuten för att vara på den säkra sidan eftersom hon inte alls var sig själv och vi satt där till efter 20 då vi äntligen fick åka hem igen. Hon mådde bra och dom var inte alls oroliga över att det skulle ha orsakat något allvarligt så jag kunde slappna av!

Dock började hon få feber när vi satt där men det var nästan något jag räknat med. Saga har vart så i några dagar nu och när hon väl blivit bättre så har Fia tagit över istället! Nu är båda flickorna nattade iallafall och jag hoppas febern går ner snart❤

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Det värsta hände

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *