Vår lilla roadtrip

Hej mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk dag!? Det har vart dåligt med bloggandet sedan vi åkte till Ullared men det har vart fullt upp så det har inte funnits den tid jag önskat tyvärr!

Tjejerna har vart så duktiga hela tiden och trots att dom vart överallt och ingenstans så har dom skött sig jättebra även inne på Ullared när som fått springa fritt! Söndagen var väldigt lugn i varuhuset och vi hoppades på samma tur på måndagen men vad vi inte tänkte på var att det är olika veckor sportlovet är på och där nere började det just den 19e när vi var där? Måndagen gick det alltså inte att låta tjejerna springa där inne för det var fullproppat med folk.

Hur som helst så var det en så mysig dag på söndagen. Efter sista shoppingturen lämnade vi allt i stugan och gick ut med Grace för att sedan åka tillbaka och äta mat. Det blev “vår restaurang”, thaibuffé. Supergott och tjejerna åt bra. Efter åkte vi hem till stugan i snöovädret och mös. När Grace skulle ut tog vi en promenad till lekparken där vi var en stund men när det var sovdags traskade vi hem och tjejerna bäddades ner i sängen och somnade nästan direkt. Fia låg och klappade Saga tills dom somnade båda två❤?

Morgonen därpå vaknade vi efter 7 och då åkte jag och hämtade frukosten och åkte tillbaka till stugan. Sedan blev det en tur till Ullared igen. Efter ett tag städade vi stugan och checkade ut och återvände till Ullared för mat och absolut sista shoppingen. Därefter styrde vi bilen mot Halmstad!

Tjejerna somnade i bilen och vaknade när vi var framme. Vi var dock några timmar tidiga så vi åkte ner till vattnet och plockade snäckor på stranden. Så mysigt? Det enda som fattades var sol!☀️ När timmarna hade gått åkte vi till Maria för parning av Grace. Jag prickade in exakt rätt dag och dom gjorde sitt väldigt snabbt. Vi kom därifrån tidigare än beräknat vilket var skönt med tanke på resvägen hem! Tjejerna somnade i bilen men vaknade emellanåt vilket jag förstår. Sitta fastspänd är inte alls kul med hosta!? Vi var hemma efter 00.00 och kunde då krypa ner i sängen vilket var enormt skönt! En väldigt lyckad, mysig och rolig roadtrip med dom bästa, men syrran skulle vart med hon också!❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *