Borta bra men hemma bäst?

Vad säger ni? Håller ni med? Jag älskar att åka iväg, oavsett om det bara är för natten eller en längre semester men att sedan komma hem igen är ju något av det bästa! Förutom att man måste in i vardagen igen så finns det ju inget bättre än att krypa ner i sin egen säng, duscha i sin egen dusch osv!???

Idag har vi vart så trötta hela familjen så vi har inte gjort något speciellt. Vi har packat upp allt från Ullared och hunnit tvätta och hänga två maskiner med tvätt vilket var skönt! Mamma kom på eftermiddagen och mös med tjejerna medan jag plockade lite och vid 16 hämtade jag syrran på praktiken och så åkte vi och handlade lite mat. Välbehövligt vill jag lova!

När vi kom hem igen var det dags att laga kvällsmat och idag fick det bli morotsbiff med hemlagat potatismos, mums! Måste finna orken att ställa mig och göra lite egna biffar snart!??

Kvällen spenderades i soffan och Fia somnade på min arm. Bar in henne och bäddade ner henne och så läste jag och Saga en bok och strax därpå somnade även hon. För min del blev det ett bad och sedan soffhäng. Så extremt trött!? Nu är det sovdags och jag hoppas på en bra natt inatt! Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *