Vårt andra hem

Godkväll fina ni! Idag landade vi i Ullared efter den vanliga, långa bilturen vi alltid tar minst två gånger om året. Tjejerna var så duktiga hela vägen! Vi har en gullig liten stuga och har shoppat så gott som hela eftermiddagen.

Tjejerna har härjat fritt inne på Ullared och som tur är har det inte vart speciellt mycket folk! Idag har vi dock bara handlat nödvändigt och alltså inget onödigt alls??

När Ullared hade stängt blev det kvällsmat. Thaibuffe stod på menyn vilket vi alla älskar!? Flickorna åt bra men på slutet kunde dom inte alls sitta still och då jäklar gick det undan? När vi var klara åkte vi till stugan och tog med Grace på promenad och gick förbi lekparken. Nu sover tjejerna sen strax innan 20 och jag hoppas på en någorlunda okej natt inatt! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *