Så rogivande

Hoppas ni haft en toppenlördag idag! Vi har haft en mysig dag med familjen. Jag och syrran fixade i stallet imorse efter frukost vilket var så skönt. Det har snöat så det var jättefint ute och att bara vara i stallet och fixa i lugn och ro, andas frisk luft och kolla på hästarna är underbart! Livet på landet är det bästa!

Idag har vi haft en familj här för att hälsa på Dreamy och dom blev kära. Dom hade mycket kommande veckor men eventuellt hämtar dom henne om ca tre veckor när det lugnat sig. Hon skulle få det toppen där med en kompis som även hon var med idag?

Resten av kvällen har vi lekt, busat och packat inför morgondagen för imorgon åker vi till Ullared! Jag är så galet trött efter idag så nu är det sovdags, tidig morgon imorgon! Sov gott fina?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *