En dag hemifrån

Hej fina! Idag har vi vart hos familjen hela dagen. Vi hade bestämt att vi skulle ha en familjedag så vi sover även över!?

Dagen startade med att det var snöstorm och det har snöat bokstavligen hela dagen. Jag som tyckte våren var på väg blev ju enormt besviken.. Även om snö är mysigt och tjejerna älskar det så är jag oerhört trött på snö och slask. Ge mig sol, vår, värme och blommor!?☀️

Dagen har bestått av lek och bus hela dagen lång och en skön promenad i snön. Tjejerna sov middag i vagnen på altanen vilket vi älskar, det är så skönt för dom och dom sover så bra i frisk lantluft!??

Till kvällen var det bara tjejerna hemma då grabbarna var på hockeyträning så vi åt tacos bara vi tjejer. Därefter blev det stallet för min och syrrans del och när vi var klara där ställde jag mig och gjorde fruktsallad. Tjejerna fick vara vakna lite längre idag och hade lite svårt att somna vid nattning först men jag sjöng vår låt (utan era andetag) så somnade dom gott. Dom älskar när vi sjunger men just denna har verkligen blivit vår låt och dom blir alltid lugna direkt när jag sjunger den❤

När tjejerna somnat blev det fruktsallad framför Talang med mamma och syrran och sen joinade även pappa och brorsan. Nu är det dock sovdags för imorgon är det mycket som händer! Hoppas ni haft en fin dag. Sov gott?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *