Nervös morgon

Godmorgon fina ni! Likt igår vaknade vi idag strax efter 07.00 och var helt utvilade!? Vi ska strax gå upp och göra frukost. Idag vaknade vi upp till ett väldigt ljust rum och vet ni vad det enda jag tänker på är? Våren är på väg!!??☀️

Idag har jag dock lite magont och känner mig nervös. Dreamy ska om ganska exakt en timme lämnas in till veterinären för att dra ut en mjölktand som inte alls velat lossna. Ingreppet i sig är jag inte orolig över utan det är allt runt om. Att lämna henne till någon och några jag aldrig träffat och lita på att dom tar hand om henne gör att hjärtat skär, och sövningen är också ett orosmoment. Dreamy är så liten och sövning är alltid en risk, men vi tänker positivt! Jag får ju hämta henne så snart hon piggnat till!❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *