Jag är ruinerad

Ja, bokstavligen. Som ni vet var Dreamy inne hos veterinären idag och det hela slutade med ett väldigt dyrt kalas som försäkringsbolaget först inte ville ersätta men efter mycket om och men, och måååånga timmar senare reglerade dom det och ersatte en del av summan som dom skulle. Det blev dock en stor summa pengar ändå men är så skönt att ha fått komma hem med min lilla tjej igen?

Tjejerna har vart hos mamma hela dagen eftersom jag vart hos veterinären och sedan haft en kompis här för planering och jobb till föreningen. Ni kan ju gissa om mitt huvud är helt slut nu!?

Mamma och syrran kom med tjejerna efter kvällsmaten och då berättade dom att Fia hade gått runt och ropat “mamma” hela eftermiddagen? Mitt hjärta smälte! Vi hann gosa ett tag innan läggdags och därefter blev det ett bad för mig. Nu är det dock sovdags för mig också! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *