Kärlek som aldrig försvinner

Mamma och syrran kom hit efter praktik och jobb och åt de berömda semlorna? Jag hjälpte även syrran skriva CV och personligt brev vilket gick toppen. Kvällen var lugn annars och vi har mest lekt och myst.

Efter kvällsmaten fick dom hoppa ner i badet då dom var nersmetade med soppa, men dom älskar att bada (precis som jag och syrran gjorde) så dom hoppar gladeligen ner och först då slutar dom tjata om det!?

I badet satt dom och pussades och kramades så mitt hjärta bokstavligen svämmade över! Dom såg inte att jag tittade för dom satt vända mot väggen så det var helt spontant från deras sida och det är så underbart att se kärleken emellan dom❤ Det är äkta kärlek! Sen när jag skulle ta kort i smyg råkade Saga nästan dra ner Fia i vattnet för hon ville kramas så mycket?

Tjejerna somnade bums efter vi läst bok och den vi är inne på nu är Lady och Lufsen. Själv har jag pluggat och jobbat under kvällen så nu är det dags att vila hjärnan lite? Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *