Fettisdagen

Tror inte det undgått någon att det är fettisdagen idag! Hur uttalar ni det? Jag har alltid sagt det som när man läser det snabbt, medan så många andra säger fet-tisdagen? Inte för det spelar någon roll, det är ju samma innebörd – s e m l o r !

Jag har aldrig vart ett fan av semlor över huvudtaget. Jag har alltid hatat grädde (visserligen för jag blir dålig av det också) och mandelmassa har inte heller vart en favorit. Men så för något år sedan vände det som på en femöring och jag älskar det! Jag skulle skämmas ihjäl om jag berättade antalet semlor vi har svullat till och med innan fettisdagen!?

Nåja, gott är det och idag blev det en lång promenad vilket kanske inte bara var av den anledningen att vi skulle äta semlor, men även för det är skönt. Det blev en långpromenad på nästan två timmar och det blev ett snabbt stopp på affären. Det har töat hela dagen vilket jag älskar (minus slasket) och jag ser så fram emot våren!? Skynda nu våren, vi behöver mer sol och värme!☀️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *