Barn som sminkar sig

Mamma kom hit efter att ha jobbat natt och åt frukost med oss. Vi planerade lite inför kommande roadtrip medan tjejerna lekte och när dom hade somnat för att sova middag åkte jag och hämtade släpet för att sen hämta syrran och sen hämta hö? Eftersom det är sådan enorm höbrist har vår vanliga bonde tyvärr inget hö kvar, så vi får köpa av hans kompis, så idag när vi hämtade var vår vanliga bonde där och hjälpte till. Vi skulle ha in 44 balar hö och det var redan saker i släpet så det var lite planerande för att få in allt? Vi lyckades dock och efter åkte vi och fixade i stallet. Så skönt att vara ute i friska luften på landet och andas in hästluft? Vi åkte hem till mig senare och tjejerna höll på att rita när vi kom! Mina små älsklingar❤

Jag har en skänk i vardagsrummet som har åtta lådor varav fyra kommer tjejerna åt. Dessa lådor töms dagligen och är det inte mina underkläder som ligger överallt så är det mina skönhetsprodukter och jag är trött på att städa undan lotion och oljor hela dagarna så mamma köpte spärrar som nu sitter uppe och vilken skillnad!?? Inga saker urrivna! Tjejerna var dock inte alls glada över det och bokstavligen skrek över att dom inte fick upp lådorna? 1 – 0 till mamma!

Så här kom Fia tidigare idag??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *