Lillmamma

Eftermiddagen var lugn idag och efter vår långa promenad gick vi hem och åt mellis. Jag och mamma fick varsin semla? Mums! Saga har blivit en riktig liten lillmamma och går runt med dockorna hela dagarna! Hon bäddar om dom, går med vagnen, sover med dom, pussar dom, ja ni förstår nog! Mitt hjärta smälter? Idag sov hon middag med båda dockorna, först ovanpå sig och sen bredvid sig❤?

Medan tjejerna lekte planerade vi inför nästnästa veckas trip ner till Steninge, Halmstad! Grace löper och hon har en dejt med en av Sveriges bästa hanar!? Så galet snygg och det kommer bli gudomliga valpar, precis som Dreamy blev!❤

Kvällen var något kaosartad. Tjejerna var supertrötta så vi mös ner oss i soffan sista timmen, men Saga somnade i min famn och gick verkligen inte att väcka så jag bäddade ner henne först och sen kröp jag och Fia ner bredvid och läste några sidor ur boken innan även hon somnade. För min del blev det mello därefter men jisses så dåligt det har blivit!? Det kan inte mätas med hur det var förr! Den enda bra var han som sjöng sist??

Nu är det dock sovdags för denna extremt, övertrötta mamman som hoppas få sova inatt?? Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *