En sån där jobbdag

God kväll mina fina! Den här torsdagen har gått i ett och det är först nu jag fått tid att faktiskt sätta mig och slappna av! Kontrasten från igår???

Saga har vart lite halvmosig idag igen och nästan haft mörka påsar under ögonen. Inte alls sig själv! Dom somnade för att sova middag tidigare än vanligt, ganska exakt 10.00. När dom somnade passade jag på att jobba och det var enormt skönt att få så mycket gjort! Kom verkligen ikapp igen vilket var så skönt??

När tjejerna vaknade var det två gnälliga barn som satte sig vid köksbordet i väntan på lunch. Därefter packade vi in oss i bilen och åkte och mötte upp mamma och brorsan för att handla lite snabbt. Tjejerna var jätteduktiga och Fia fick sitta i selen medan Saga gick själv. Älskar att dom berättar vad dom vill?

Väl hemma var det dags för mellis ganska precis och jag passade då på att fortsätta med lite jobb och fick ytterligare lite gjort! Bokade även en tid för borttagning av mjölktänder på Dreamy. Hon har två som inte vill släppa och nu måste dom bort för att inte trycka på dom andra. Så den 15e är det dags!? När jag lagt på luren hörde jag att syrran kom och med sig hade hon även min moster som bor precis vid mig. Dom hade setts ute vid bussen så hon följde med upp ett tag.

När alla hade gått var det dags för gymmet för min och syrrans del. Blev en timmes kämpande och jisses så trött jag var efter! Förrgårs pass var första passet på två veckor då det inte hanns med eftersom schemat var fullspäckat, så skönt att komma igång igen!?? Just nu känns det dock?

Kvällen spenderade jag med mina två vilda små prinsessor som vart mest gnälliga under kvällen. Båda somnade på stört under tiden jag började läsa boken så det blev bara en sida läst idag❤ När tjejerna somnat blev det ett bad för min del och sedan soffhäng. Nu är det dock sovdags! Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *