Vabruari slår till

Igår var Saga mosig hela dagen. Hon äter alltid bra med frukost men igår åt hon verkligen ingenting förutom en bit ost. Till lunch ratade hon maten som blev tacos, som hon dessutom älskar. Istället fick hon yoghurt vilket gick ner som tur var, mellis ville hon knappt ha och kvällsmaten åt hon bara lite av. Emellan måltiderna låg hon mest i soffan och vilade mot en kudde eller låg i min famn.

När syrran kom från skolan läste dom bara böcker i myshörnan eftersom speciellt Saga var så mosig. Hon hade förhöjd temp hela dagen och på kvällen gick den givetvis upp. Hon fick sova hos mig och jag vaknade nog en gång i halvtimmen för att kolla till henne. Tidigt imorse var hon fortfarande varm men när vi gick upp imorse hade tempen gått ner och hon är nu nästan som vanligt!? Hon åt frukost idag som alltid och leker just nu. Älskade barn!

Tjejerna har hållt sig friska hela vintern så detta är första sjuktiden för i år?? Jag njuter tills dom börjar på dagis och vi med all sannolikhet får vara hemma hela tiden?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *