Ta vara på varje sekund

Jag tror ni redan förstått att det är full rulle här hemma om dagarna och tjejerna är verkligen överallt och ingenstans. Dom är dock så oerhört goa och kommer spontant och ger en en puss, eller kastar sig i ens famn och vill kramas. Däremot varar det sällan så länge för dom har så mycket spring i benen, så det gäller att ta vara på varenda sekund! Detta goa varar ju heller inte i all evighet, alla faser kommer ju så småningom också? Exempelvis “mamma-är-bara-jobbig-perioden”?

Igår när Saga var dålig ville hon bara vara nära och låg i min famn hela dagen. Hon sov ju även i min säng så vi kramades hela natten. Och idag kom Fia och satte sig i min famn och jag fick absolut inte ta bort armen! Mitt hjärta smälte❤

Jag älskar bebistiden men det här är så mycket mysigare, just att dom själva kan komma och pussa en frivilligt eller bara lägga sig i ens famn för dom vill kramas?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *