Kry-appen

Inlägget innehåller reklam & är ett betalt samarbete med KRY

 

Jag tror inte jag är ensam om att ha önskat länge att denna app skulle komma, och nu har den det! KRY är en app som du laddar ner där du kan boka videosamtal med en läkare som sedan ringer upp på bestämd tid. När det börjar bli dags får du ett sms om att vara redo i appen, därefter svarar du enkelt när läkaren ringer för rådgivning, behandling och remiss. En hjälteapp för oss småbarnsföräldrar!

Appen är helt gratis att ladda ner och för oss vuxna kostar ett läkarsamtal 250 sek och för barn upp till 20 år är det helt gratis. Frikort gäller också! Tack vare KRY slipper du kasta dig iväg om du är dålig eller behöver snabb rådgivning, hur underbart är inte det?!

Se till att ladda ner KRY nu och lär känna appen! Den är fantastiskt lätt att hantera och du bokar samtal snabbt och smidigt!

 

 

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *