Ett litet projekt

Jag har i några veckor tänk och funderat och bestämt mig för att göra om djurrummet till ett sovrum åt mig. Vi bor i en trea och tjejerna har största rummet, djuren lilla och jag har haft sängen i vardagsrummet. Saknar dock mitt skrivbord och kunna stänga in sig och plugga när mamma är här och leker med tjejerna till exempel. Jag får inget gjort gällande studierna när tjejerna är bredvid och ska klättra och sitta i famnen. Och så räcker det med att se deras söta ansikten för att helt glömma vad man höll på med?

Vi sa att vi (jag och mamma) skulle fixa på torsdag, men spontan som jag är så vill jag att allt ska göras direkt när det bestämts så jag tog saken i egna händer. Idag när mamma kom hade djuren flyttat ut i vardagsrummet och jag hade fått ett sovrum?? skrivbordet är på plats och sängen likaså men det måste upp tavlor och in med en matta också? Det är dock kaos i vardagsrummet just nu men det är snart iordning där med?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Ett litet projekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *