Äntligen hemma!!

Som ni vet sov tjejerna hos föräldrarna inatt och även i fredags var jag utan dom när vi var i Stockholm. Imorse blev det frukost, jobb och plugg i soffan och sen har jag spänt väntat på att tjejerna skulle springa in genom dörren!

Efter lunch kom dom äntligen hem och lyckan var total!! Som jag saknat mina små hjärtan och nu äntligen fick jag krama och pussa på dom igen? Bara föräldrar kan förstå den känslan! Samtidigt var det välbehövligt att få sakna varann och dagen har spenderats med mina största kärlekar, utan allt vad heter social media och telefon! Vi har bara ägnat tid åt varann❤

Vi lyxade till det med Spicy hot ikväll och eftersom dom somnade i bilen när vi handlade mat så somnade dom inte förrän vid 20.40 för natten så det blev extra mycket babygos!!? Nu är det sovdags för denna mamman också och jag längtar till imorgon bitti när jag får krama om mina hjärtan igen? Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *