Saknaden efter sina barn

Tjejerna sover hos familjen idag för att jag ska få sova ut ordentligt och därmed kunna återgå till det normala. Jag har vart så oerhört trött och som alla andra småbarnsföräldrar vet så blir man inte sig själv då.. Jag kände att jag behövde två nätter och bara få sova ut och tjejerna älskar familjen så jag vet att dom har det toppen. Dessutom sov mamma med dom hemma hos oss natten till idag och ikväll hos dom, det känns inte lika jobbigt då eftersom dom var hemma.

Hur som så har det vart väldigt jobbigt ikväll eftersom tjejerna inte är hemma och jag saknar dom så oerhört mycket så det gör ont, bokstavligen! Vi har så klart facetimeat flera gånger sen igår när vi åkte och jag vet att det är jobbigast för mig, för tjejerna har superroligt?

Jag vet att det är bra att få sakna varann ibland och att alla får egentid emellanåt, men imorgon får jag äntligen hem mina hjärtan och jösses vad vi ska mysa!!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *