Internationella tvillingdagen

Godmorgon fina! Hoppas ni sovit gott! Vi har sovit lite så där då båda tjejerna haft lite magknip, men sista timmarna sov vi iallafall så vi är ändå pigga och någorlunda utvilade??

Idag är det internationella tvillingdagen och det ska så klart firas! Sitter och kollar tillbaka på bilder från bland annat tiden på neo och kan verkligen inte förstå att dom vart så små! Tänk att just dessa små prinsessor legat i min mage! Det är helt obegripligt.. Från att vara små hjälplösa hjärtan till att vara två vilda små prinsessor som springer runt och härjar, skriker mamma 702386 gånger om dagen, springer, klättrar, pratar non stop och vill kramas och pussas hela dagarna❤ Tänk vad fort det går.

Jag är så stolt över mina flickor och kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dom, men kan någon någonsin göra det? Nä, jag tror inte det. Älskade barn! Grattis alla kompisar!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *