Vi blåste bort

Förmiddagen var extremt lugn. Vi lekte och dansade till barnkammarboken innan tjejerna skulle sova middag. Vid lunch var jag ju iväg en snabbis på möte och därefter fixade jag viktiga papper hemma innan mamma åkte hem. Gäller att passa på när man har barnvakt för själv med två vilda små hjärtegryn går inte?

Hade verkligen noll fantasi till kvällsmaten idag men bestämde mig för hemgjord pizza då vi hade färdig deg. Insåg dock att tomaterna och osten var slut så vi packade i oss i vagnen (eller ja, tjejerna så klart?) och tog en promenad till affären i stormen. Det har blåst, regnat och snöat hela dagen och värst var så klart när vi var tvungna att gå ut. Tjejerna satt ju dock skönt i vagnen och hade varmt och mysigt, me on the other hand..

Vi kom hem till slut iallafall och kunde fixa kvällsmaten som idag blev lite sen på grund av vårt lilla äventyr och båda vräkte i sig maten! Själv åt jag en semla för jag har haft så ont i magen att jag inte ens vart hungrig. Bra byte va? Tjejerna somnade nästan på stört vid läggningen och jag har försökt få lite gjort. Nu är det dock sovdags och nu räknar vi ner till fredagens roligheter!? Sov gott fina!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *