Möte & planering

Hej fina! Hoppas ni haft en toppendag hittills! Mamma kom efter lunch och tog tjejerna så jag kunde åka på möte. Det gällde mina studier och vi har nu planerat så det blir som jag vill ha det. Jag trodde jag hade bestämt mig för vad jag ska plugga vidare till senare, men har fått beslutsångest?

Hur väljer man? Det jag nu väljer är ju det jag ska jobba med livet ut, eller ja, tills pensionen iallafall? Jag hade valt inrikting men kom helt plötsligt in på ett helt annat spår också men har gått tillbaka till det tidigare. Nu har jag iallafall bestämt någorlunda och sista valet gör jag senare, och det får ni givetvis reda på då?

Nu ska jag dock söka fler kurser och bli klar med de kurserna som behövs för att kunna studera vidare. De ämnen vi inte hade på gymnasiet vill säga? Vi får se hur länge min mammahjärna hänger med?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *