Den där extra touchen

Inlägget innehåller reklam & är i samarbete med AZ Design

 

Något jag alltid älskat är inredning! Det finns så enormt mycket fint och du kan inreda på så många olika sätt, och vart du än går så kan du få tips och idéer. Att få inreda var det jag såg fram emot allra mest när jag skulle flytta hemifrån och började förbereda år innan det var dags! Vad säger man???‍♀️

Ett ställe jag alltid tycker man får inspiration ifrån är restauranger. Deras möbler är ofta så eleganta och oftast tänker man väl kanske inte tanken på att man själv skulle vilja inreda just så i sitt eget hem, men det är just vad jag skulle vilja göra! När jag tänker på vårt framtida hus ser jag just denna typ av inredning framför mig i vårt nya, fina, eleganta kök.

Det företag som slår alla mina förväntningar är utan tvekan AZ Design! AZ Design erbjuder alla möjliga former av inredning och möbler som främst riktar in sig på företag, exempelvis restaurangbranschen. Det bästa är ju dock att det inte bara är företag som får handla hos AZ Design utan även som privatperson har du möjlighet att klicka hem det där lilla extra för att få den där lilla touchen du alltid velat ha i ditt hem! Tänk er denna ursnygga soffa i ett vitt kök!?

 

 

Jag kan kolla på deras hemsida hur länge som helst och se framför mig hur alla deras möbler skulle passa in i framtiden. Exempelvis ett bord till event så har dom hur många fina som helst. Just detta bord är en favorit hos mig;

 

 

Stolar till konferens tycker jag passar utmärkt till detta fina bord och även där finns så många fina, och ytterligare favoriter enligt mig är dessa;

 

 

AZ Design erbjuder bra priser, snabb leverans och trevlig personal. Om har även paketpris vilket jag tycker är toppen! Kika in på deras hemsida och låt dig inspireras?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *