Rutinfri dag, hjälp

I eftermiddags var Saga väldigt loj och låg bara i soffan under filten och kollade på Musses Klubbhus. Så lugn har hon aldrig vart förutom när hon sover så jag var livrädd att hon började bli sjuk. Efter en timme var hon sig själv igen och busade som vanligt, men då var det Fias tur att inte vara sig själv och det enda hon gjorde var att skrika. Dock var natten till idag kass och dom sov bara 20 minuter på förmiddagen så till slut gav jag upp och vi la oss och sov middag alla tre. Jag som inte ens kan sova middag i vanliga fall sov som en stock vilket innebär att jag verkligen behövde det!

Tanken var att sova kanske en kvart, och sen upp och äta mellis vid 15, men när vi vaknade var klockan 16.15 och vi hade sovit i en och en halv timme? P A N I K ! Tjejerna sover aldrig om dom sover efter lunch men men. Vi åt sen mellis och lekte därefter. Då var mina glada tjejer tillbaka så den där timmen behövdes verkligen för alla tre. Därefter blev det sen kvällsmat i och med att mellisen blev så sen. Båda åt bra och efter lite lek blev det gos innan jag kände att det var sovdags. Klockan 21 sov båda, en och en halv timme senare än vanligt.

Snacka om att rutinerna ändrades totalt! Men båda sover och jag hoppas på en bra natt inatt? Nu är det sovdags?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *