Pre-firande för en 8-åring

Igår och idag har jag stressat som jag vet inte vad bara för att hinna med baket inför dagens för-firande av syrran! Det känns inte som hon fyller mer än 8 men i själva verket måste vi ju lägga på 10 år?

Jag, brorsan och tjejerna åkte ut vid 15 till familjen och hade med oss minitårtor och macarons. Ett mysigt minifirande eftersom alla jobbar på tisdag när hon egentligen fyller, samt att hon då ska äta och gå på bio med sina kompisar. Det faktiska firandet, då hon får sin present är ju dock på fredag! Jag tror jag längtar mer än henne! Och tyvärr kan jag ju inte berätta ännu eftersom hon läser bloggen, men jag lovar att uppdatera er?

Dagens fika blev iallafall tre minitårtor bestående av chokladbottnar, chokladmousse, vit chokladfluff, hallonkompott och spacklad med smörkräm. Samt macarons fyllda med vit chokladganache, och daimganache??? Tyvärr sjönk tårtan ihop i bilen men det gick ju i ändå? Nästa gång blir det dock syrran som bakar eftersom det tjatas så mycket om det, så då får jag paus??

Vi åkte hem vid 20.00 och flickorna somnade i bilen och kunde då lyftas in i deras rum och somna om på stört! Nu är det sovdags för denna trötta mamman med som somnade efter 00.30 igår? Sov gott fina?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *