Hockeymatch & kolla killar

Mamma och syrran kikade förbi innan lunch och åt tillsammans med oss idag. Efter klädde vi på oss varma kläder och åkte och kollade på brorsans hockeymatch. Tjejerna sprang runt och busade som vanligt och flirtade med Nils som är två månader äldre. Saga är verkligen fascinerad över honom så gissa paniken jag har?? Killtjusare redan!

Det var superskönt väder och sol nästan hela dagen. Vädret har hållt nollan hela dagen vilket var skönt☀️ Matchen slutade så klart med vinst och därefter åkte vi hem och tjejerna åt mellis medan jag startade med bakningen inför morgondagens firande av kommande 18-åringen!?

Brorsan kom hit på kvällen och har hjälpt till att baka. Först nu strax efter 00.00 är vi färdiga för idag och får fortsätta med resten imorgon! Nu är det läggdags och vi hoppas på sol även imorgon! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *