Hur gör du det?

Jag får alltid frågan hur jag klarar av att få med alla och allt som ska med när vi dessutom bor på tredje våningen utan hiss. Ni som följt oss ett tag vet att jag har två sjalbarn och det är faktiskt svaret på frågan!

Jag sjalar mycket men kör främst med selen när vi ska iväg snabbt, tex ut med hundarna på en snabbrunda, eller till och från bilen. Jag har min favorit, min dröm, Unicorn-selen? It really do magic!? Jag tar ofta Fia i selen på ryggen och sen Saga och Dreamy i famnen, Grace springer själv ner i trapporna. Anledningen till att Fia oftast är den som sitter på ryggen är för att hon är den som har lite mer egen vilja, som sin mor? Skulle Saga som blir buren i famnen vilja gå själv håller hon alltid en i handen, och de få gånger hon inte vill det så går hon fint bredvid. Fia däremot har som sagt egen vilja och springer gärna åt ett annat håll för att busa, bara för hon vet att hon inte får. Hjärtattack! Lugnast med Fia bak då?

Upp springer hundarna själva för trapporna vilket gör att jag lätt får med mig något extra förutom flickorna tex? Supersmidigt och att sela eller sjala upp går så smidigt så man är klar på någon sekund??

Loading Likes...

1 reaktion på ”Hur gör du det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *