Vi fick en känsla

Mamma kom hit vid lunch och då packade vi in oss i bilen och åkte till Hälla för att handla mat. Vädret idag har vart fantastiskt och sen igår kväll när det regnade har nästan all snö försvunnit, förutom stora högar med snö på vissa ställen. Solen sken och vi fick riktiga vårfeelings!☀️?

Vi sprang in på H&M först och det blev givetvis lite smått till tjejerna, dock inte alls det vi skulle kolla på? En varsin liten väska, solglasögon och varsin keps? Tjejerna älskade det och har gått runt med det så stolt hela dagen❤

Sen blev det handla på Maxi inför syrrans 18-årsdag som med släkten firas på söndag. Bakningen påbörjas imorgon! Hon fyller dock år på tisdag men riktiga firandet, hennes present/-er blir nästa fredag???

Efter handlandet hämtade vi brorsan på skolan och åkte till Erikslund för sen lunch samt lite shopping som stod på listan. Dagen har verkligen gått i ett och när vi sen kom hem var det gymdags med syrran (vilket kändes att dt var länge sedan..) och sen skulle tjejerna sova? Nu är jag så trött att jag somnar sittandes så nu ska även jag dejta John Blund! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *