Hejdå vinterland

Idag har det börjat töat och sen i eftermiddags har det spöregnat. Blir genast mycket kallare direkt när det blir så rått istället för när det är flera minus och klart väder!

Mamma kom efter lunch och då tog vi oss ut på en mysig promenad i det tråkiga vädret. Vi gick till Babyproffsen och smörjde hjulen samt så köpte mamma Tut och Vovvo åt tjejerna som blev överlyckliga? Tänk att Babblarna kan vara så fantastiska!

Vi köpte med oss varsin semla hem och lyxade lite, det är ju trots allt lill-lördag?

I eftermiddags åkte jag på massage vilket var så behövligt! Inte sån där avslappnande utan sån där som gör ont men är skön efteråt? Jag var alldeles yr efteråt i flera timmar! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova, skönt att ha fått ut alla spänningar man gått med! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *