Så länge dom är lyckliga

Dagen har vart väldigt lugn, eller ja det beror väl på hur man ser det? Vi har inte haft några planer men tjejerna är ju aldrig still så dom har röjt som vanligt! Varenda leksak framme och hemmet ser bokstavligen ut som ett bombnedslag. I vanliga fall plockar jag alltid allteftersom dom håller på, så går dom in på deras rum efter att ha vart i vardagsrummet så städar jag upp där osv, men idag har jag inte orkat. Ni kan ju tänka er hur det ser ut?

Så länge tjejerna är lyckliga, är jag lycklig! Hemmet går alltid att städa och det viktiga är inte att det är kliniskt rent och att allt står precis där det ska!

Mamma köpte varsin Mimmi-dress för några dagar sedan som jag nu hade tvättat och hängt upp och tjejerna var så lyckliga över dessa som dock var i storlek 86. Idag hade dom torkat så Fia kom överlycklig med den ena och ville ha den på sig så vi provade och dom satt jättebra så dom fick ha dom idag! Snacka om lyckliga tjejer!? Dom har gått runt och tittat på på tröjorna och byxorna hela dagen?

Själv har jag inte hunnit med något vettigt alla idag förutom att ha läst ut boken om förintelsen som Mietek skrivit. Nu är jag dock så trött att jag snart somnar och morgondagen bjuder på helspäckat schema! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *