En dag på isen

Idag kom mamma och syrran strax efter lunch och åt med oss, flickorna hade dock redan ätit men satt med och gjorde oss sällskap en stund innan dom ville leka? Lite senare klädde vi på oss och tog oss ut i den iskalla kylan för att möta upp resterande familj på rocklunda. Tjejerna skulle idag få ta premiärturen med skridskorna!?

Mamma och pappa hade kvar brorsans första som han fick när han var ett år och trots att dom var lite stora för tjejerna så älskade dom att åka på isen!❄️ Jag höll och åkte samtidigt och det var så roligt att se lyckan i deras ögon? Vi hade ju bara ett par små så jag tog dom en åt gången!

Det blev dock ingen jättelång visit eftersom det var så kallt men det var roligt ändå! Tror det blir två små isprinsessor av dessa❤❄️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *