Välkommen till jobbet!

Idag var det dags. Första jobbpasset på ett fysiskt jobb på år och dar. Jag har pluggat så länge och jobbar ju endast inom sociala medier så det var enormt konstigt att åka iväg idag, och dessutom lämna tjejerna. Flickorna var ju dock med mamma så jag var ju inte orolig men just att lämna dom för jobb var konstigt!

När jag kom till jobbet så kom flickan jag jobbar för ganska strax därpå och det första som händer är att hon kaskadkräks två gånger!? Jag är så äckelmagad så det vände sig i magen direkt och jag fick verkligen stå emot för att inte kräkas själv. Vilket välkomnande?

Nu är jag äntligen hemma igen och har precis tagit en dusch. Nu blir det köpt matlåda framför Gåsmamman med min lilla valpis?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *