1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Jobb,  S&S,  Vardag

Paniken som uppstår

Hej fina! Natten var kaos, igen.. Saga vaknade bokstavligen en gång i minuten och väckte till slut Fia som jag dock fick att somna om och Saga somnade om ordentligt efter några timmar.? Tröttmössor idag!

Jösses.. Jag har panik just nu. Jag ska idag iväg och jobba några timmar under kvällen!? Jag har bokstavligen panik! Det här är ett extrajobb jag fick för ett tag sedan men inte kommit igång med förrän nu. Det är en extratjänst som personlig assistent så jag ska dit idag för första gången mellan 16.15 och 20.00! Det känns så galet konstigt att lämna tjejerna, även om dom är med mamma hemma hos oss så är det så oerhört konstigt att lämna dom för att åka iväg på jobb!? Jaja, det blir nog bra!

Igår fick vi dessa fina blommor av världens bästa mamma och mormor??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *