1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  Tvillingar,  Vardag

Jag gav nästan upp

My oh my säger jag bara om gårdagen! Förmiddagen började med att båda flickorna var så extremt gnälliga, inget funkade mer än någon minut och jag kände redan då hur huvudvärken började krypa fram? Jag bestämde att vi då skulle ta oss ut i snöovädret och ta en promenad med hundarna och det var precis vad vi gjorde. Det var verkligen oväder och det gjorde till och med ont i ansiktet när snön slog emot❄️

Flickorna somnade i vagnen och sov hela promenaden. När vi väl kom hem så vaknade båda när jag skulle bära upp dom så vi började förbereda lunchen direkt. Gnället fortsatte hela dagen fram tills jag gav upp på kvällen och nattade dom efter 18. Självklart vaknade båda och vägrade somna om en timme senare och var vakna till h a l v e l v a ! Vid det här laget hade jag sådan sprängande huvudvärk att jag hade behövt sova redan klockan 20.

Natten var ganska okej eftersom alla tre var så oerhört trötta och vi vaknade vid 7.30 men gick upp först 8 efter att ha myst ett tag. Huvudvärken är mycket bättre idag men man känner ju att man hade ont igår, det känns liksom ömt.? Tjejerna är än så länge gladare än igår vilket gör mig så glad! Mina små hjärtan!

Flickorna har massor av kindtänder som är på väg upp samtidigt vilket så klart gör ont❤ Nu är det dags att återta bloggen igen! Det har vart alldeles för mycket going on men nu är vi tillbaka!?

Här är en av de få stunderna tjejerna var nöjda och glada igår! Vi lekte “flygande mattan” och då skulle man hålla i syrran, mitt mammahjärtat smälte?❤?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *