En snabb återblick

Idag har mina stjärnor vart sig själv igen och det värmer så mitt hjärta att se hur dom är mot varann efter en helvetesdag igår där alla var griniga. Saga blev ledsen vid maten och då sträckte Fia handen och tog Sagas hand, ni kan ju gissa om jag dog en smula!❤ Fia har även blivit väldigt go så för hon kan gå och klappa Saga på huvudet och kommer med snutte och napp och leksaker till henne, och speciellt när hon är ledsen! Jag dör så sött!❤

Vi har lekt och busat idag och när mamma kom passade jag på att åka till stallet och fixa i den två meter djupa snön. Inte allvarligt då, våra hästar hade inte synts till då? Superskönt att bara vara och kunna mocka i lugn och ro. Ja jag tycker faktiskt det är oerhört skönt att mocka! Tjejerna somnade för natten strax innan 20 och mamma åkte för nattjobb 20.30 så efter det har jag bara tagit det lugnt! Nu är det dock sovdags!?

Åh vad jag blir känslosam lätt.. Borde inte hormonerna vara ur kroppen nu?!? På första bilden är jag i vecka 8+0 och andra tror jag runt vecka 20! Tänk att det var mina små hjärtan som grodde där inne❤❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *