Gårdagens match

Godmorgon fina ni! Natten var helt okej men morgonen var lite kaos. Efter frukosten lekte tjejerna så fint så jag hann plocka och fixa med deras leksaker och har nu sorterat allt i lådor så man kan ta fram en låda åt gången istället för att allt ska ligga framme!?? Just nu sitter vi och myser under en filt i soffan och kollar på Bamse i Tjuvstaden❤

Igår var det hockeymatch för brorsan igen och självklart var vi där och hejade! Tjejerna pekade stolt på honom i mål och sa “däää”? Flickorna fick även en ny kompis, en annan i lagets lillebror som bara är 2 månader äldre än tjejerna. Han sprang runt med bandyklubba och boll och tjejerna som också älskar det kollade på fascinerat? Inte ens 1,5 år och redan killtjusare?

Matchen slutade lika men det var en spännande match??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *